BOKNING & VILLKOR

ditt hundvänliga boende

Vi på Hökagården har framför allt riktat in oss till hundägaren på resande fot. Alla våra rum är anpassade för att du och din hund ska kunna slappna av och känna er som hemma. Här är hundarna välkomna i alla utrymmen och det finns även möjlighet att låna vår appellplan, våra åkrar eller vår hage för lite träning. Vid mån av plats så finns det även möjlighet att hyra en pensionatsbox. Tänk bara på att ta med vaccinationsintyg och försäkring i så fall.

INCHECKNING

Ordinarie incheckningstider är mellan 15.00-18.30 (incheckning utanför ordinarie tider enligt överenskommelse). Vänligen meddela oss beräknad ankomsttid.

Vistelsen betalas kontant eller via Swish till 1232577765 på ankomstdagen. Vi tar inte kort.

UTCHECKNING

Utcheckning senast 11.00 eller enligt överenskommelse.


Bokningar sker enklast via kontaktformuläret eller per telefon till Hanna +46707712679.

I samband med bokningen så tas en bokningsavgift om 10% ut (max 500kr/bokning). Denna avgift är ej återbetalningsbar, utan räknas som en administrativ avgift.

Avgiftsfri avbokning senast 48 timmar innan angiven ankomstdag. Avbokningar gjorda senare debiteras hela vistelsen.

Utceckning efter ordinarie tider kan komma att debiteras extra.

Tänk på att en del störande ljud kan förekomma från boningshus samt hundpensionat. Löptikar är välkomna, men ska ha trosor på sig i allmänna utrymmen och i möbler.

Hanar och tikar som okynneskissar inomhus kommer ägaren att debiteras en extra städavgift om 500 kr.Great for families with Dogs. Very friendly staff.

Mycket fräscht boende i egen stuga. WC och frukost 50 m bort.

Koselig rom og landlige omgivelser. Perfekt for en avslappende overnatting.